Тест проба на ласерска епилација за да Ве увериме во ефикасноста на третманите со нашите ласери. Единствена можност за ПРОБНИ-ТЕСТ третмани на 50% попуст.

За тие клиенти кои ќе се одлучат да продолжат со ласерската терапија по првиот ТЕСТ-ТРЕТМАН, за следните дополнителни третмани нудиме попуст од 20% до 30% од редовните цени во зависност од регијата.

ПРОБНИ-ТЕСТ цени за првиот ласерски третман за ЖЕНИ:

 • Цели нозе со цела интима – 4.000 денари
 • Цели нозе со благ препон – 3.5000 денари
 • Цели раце – 2.000 денари
 • Пола раце – 1.750 денари
 • Пазуви – 1.000 денари
 • Цела интима – 1.700 денари
 • Бикини зона – 1.500 денари
 • Пола нозе – 2.000 денари
 • Пола лице – 1.000 денари
 • Брада – 700 денари
 • Надусници – 300 денари

ПРОБНИ-ТЕСТ цени за првиот ласерски третман за МАЖИ:

 • Цели гради – 3.000 денари
 • Цел грб – 3.000 денари
 • Цели раце – 3.000 денари
 • Комплетен третман на гради + грб – 5.000 денари
 • Рамења и врат – 1.000 денари
 • Пазуви – 1.000 денари
 • Брада – 700 денари
 • Надусници – 300 денари

Третманите се повторуваат на 3 до 4 недели со кој нормално, а сепак индивидуално се постигнува редукција на влакната до 70-80 па и 90%.

За одржување и редукција на ретките ново израснати влакна се препорачува третманите да се повторуваат во текот на годината индивидуално по потреба, ЕДНОКРАТНО на три, четири или шест месеци по 50% намалена цена од почетната.

Понудата за почеток на првиот третман трае до Валентајн (14ти Фебруар).

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија, Медицинска Козметологија и Туристичка Агенција
Адреса 1: булевар Видое Смилевски Бато број 3 – Туристичка Агенција
Адреса 2: булевар Видое Смилевски Бато број 7 – Естетска Дерматологија и Медицинска Козметологија
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 70 268 009
Е-mail: info@labellezza.com.mk