Најдобро објаснување за изгледот на Северина го даде една хрватска новинарка која вели: „Pratila sam Severinu na neko snimanje u Tursku. Bila je jednostavno odjevena i sređena, ali još na aerodromu u Turskoj ljudi su se okretali za njom, a da pojma nisu imali da je ona poznata u Hrvatskoj”.

Која е причината за привлечниот изглед на Северина?

„Морате да знаете дека убаво лице, тело и изглед, не доаѓаат сами од себе, но во некои случаи не е доволно ниту естетска процедура за да ви помогне да ја достигнете вашата перфектна фигура. Напротив, убавиот и блескав изглед е еквивалентен на навиките во вашиот живот како вежбање и храна, но секако и по некој естетски зафат. Ниту една светска ѕвезда не е поштедена од овие 3 работи” – вели во интервју за Естетика еден од најпознатите хрватски доктори, Д-р Давидович.

Botox brow lift – тајната на веѓите на Северина

Botox Brow Lift е процедура која се користи за третирање на брчките и фините линии помеѓу вашите веѓи, а исто така ја зголемува висината на веѓите

These shots work by relaxing underlying muscles to smooth your skin on the outside and relaxing the muscles between the brows. This allows the forehead muscles to pull up the now-relaxed muscles between the brows, thereby elevating the brows and opening up the eyes. – вели д-р александар ривкин од Лос Анџелес

Исто така, дополнително, ботоксот може да се стави и во регијата околу очите, процедура позната како Crow’s Feet BOTOX за дополнително подобрување на целовкупниот изглед на вашето лице.

Добро направен Ботокс третман е оној кој не се забележува

Наспроти најчестата реакција на заинтересираните пациенти дека лицето после треман ќе изгледа како „маска“ ќе го цитираме еден професор на стручен конгрес во Париз при обука на тимот во Ла Белеца Центарот, каде главна порака беше: Добро направен Ботокс третман е оној кој не се забележува. Затоа е многу важно своето лице да го доверите на посебно едуцирани доктори специјалисти во оваа област.

Никој нема да примети дека на вас е направена некаква процедура, но сите ЌЕ ГИ ПРИМЕТАТ неверојатните промени кои се сосема природни и во граница на нормално, помлади и постегнато лице и кожа.

Погледнете ги сите начини на апликација на БОТОКС 

La Bellezza Center 
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска и Медицинска Козметологија
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 70 268 009
Е-mail: info@labellezza.com.mk