12.1 C
London

Драматични и запрепастувачки “anti-aging” резултати – Вампирска метода

Никогаш не сте ни помислувале дека нешто може да биде толку револуционерно што дури ќе ја промени вашата перспектива на "anti-aging" медицината. Па, подготвени или не, веќе постои - така наречената "вампирска" метода. "Цицање", односно извлекување на вашата сопствена крв проследено со инјекција во кожата со материјали од вашето сопствено тело! Новата и револуционерна метода "вампирска"...

Anti-Aging Коктели за “Camera Ready” изглед!

Мезотерапијата е новиот тренд кај техниките (методите) за нега на кожа, кој претставува нехрируршко подмладување (регенерација и рејувенација) на кожата во проблематичните регии на телото, лицето и вратот. Оваа техника вклучува мали колочини на различни медикаменти кои се инјектираат во кожата и сврзното ткиво под кожата. Од ПАРИЗ, Франција до Америка - Револуционерна anti-aging метода! Мезотерапијата е воведена во...

The Legs From Your Dreams Without Exercise or Surgery – Неверојатно!

Се спремате за некоја прослава, церемонија, свадба или некој специјален ивент? Летото се приближува а отсекогаш сте посакувале да имате убави, тенки, витки потколена? Имате проблем со појака мускулатура на вашите нозе кои не изгледаат нежно и женствено како што посакувате? - НЕМА ПРОБЛЕМ! Од сега па натаму, не грижете се за вашиот проблем кој мислевте...

Не пропуштајте!