9.5 C
London

BOTOX: Апликација и видео во живо (ВИДЕО)

Дали знаете дека постојат повеќе од 10 различни начини на апликација на ботокс? Од чело, лице, околу очи, па се до поткревање на носе, терапија против потење на дланки и пазуви, итн. Процедурата е комплетно безбедна. Најчесто нема потреба од анестезија. Резултатите се брзи и ефикасни. Времетраење на апликација: 10 до 20 минути, а ботоксот...

Baby Botox

Во светот на естетската и медицинска козметологија, пластичната хирургија и козметичка хирургија, ботоксот е една од најефикасните и најбарани процедури. Меѓутоа, како се развива употребата на ботоксот, се користат се повеќе техники за совладување на оваа метода. На тој начин се постигнува максимален ефект со минимални дози. Во наредниот период, на нашата веб-страна ќе...

Ботокс Видеа

Интересни Видеа за сите можности за употреба на Ботоксот во естетика на лице и тело кај мажи и жени Трансформација на врат по познатиот Nefertiti Look BRO-TOX - апликација на Ботокс кај мажи https://www.youtube.com/watch?v=WQFsujyATYU Холивудска вилица како на Анџелина Џоли Комбинирана апликација на Ботокс и Хијалуронски Филери кај мажи https://www.youtube.com/watch?v=i7q5Y-esBGk Можни апликации на ботокс како Crows Feet (околу очи), Brow Lift (подигање на...

Не пропуштајте!