5.3 C
London
Home Козметологија Козметички Услуги

Козметички Услуги

Козметички Услуги

Сите козметички услуги во салонот се под надзор на Дерматолог (Д-р Наташа Марковска Василевска) и подеднакво работиме со клиенти од двата пола. ДЕПИЛАЦИИ - мажи и жени Ладна и топла депилација (100% природен восок по сопствена рецептура), комплетна заштита од алергии, иритации или изгореници, со силно редукционо дејство врз несаканите влакна. ПЕДИКИР Медицински педикир, специјалистички преглед и третман...

Не пропуштајте!