5.3 C
London

Третмани на Лице

Секој третман на лице и тело во La Bellezza започнува исклучиво со дерматолошки преглед на кожата од страна на специјалист дерматолог. Исто така, дерматологот е одговорен и за самиот третман на чистење на лицето. Широка палетна на медицински-козметички третмани соодветни на типот, состојбата и потребите на кожата и возраста: Класични третмани Биолошки третмани (плацента, кавијар, колаген,...

Јапонска Метода за исцртување или корекција на веѓите

Несомнено веѓите претставуваат најзначајни црти на нашето лице. Убавите веѓи даваат помоќен, поздрав и негуван израз на лицето дури и кога е без шминка. Јапонска метода на исцртување или корекција на веѓите достапна во Ла Белеца - влакно по влакно! Веѓите го одредуваат карактерот на лицето! Обликот и дебелината на веѓите се менуваат со времето и актуелните...

Овошни Киселини и Хемиски Пилинзи

Овошни киселини и хемиски пилинзи - Препаратите од АХА киселини се употребуваат исклучиво во периодот од есен до пролет. Наменети се како специјални третмани за годишно прочистување на кожата – нежни, но со своето дејство ја активираат клеточната миграција и ја забрзуваат реконструкција на дермисот и епидермисот, се активира микроциркулацијата, обезбедуваат микронутритиенти на соодветната област. Хемискиот...

АКНЕТЕРАПИЈА – Убедливо Најдобри Резултати

acne
,,Ако сте пробале се и сте биле секаде, а не сте задоволни од ветувањата и резултатите, нека ви бидеме откритие на година како често не нарекуваат,, - Ла Белеца Acne vulgaris се хронично воспалително заболувања на пилосебацеалниот апарат, кожно заболување како еден од најголемите проблеми на младата популација насекаде во светот. Заболувањето најчесто започнува во...

Не пропуштајте!