5.3 C
London
Home Козметологија Убавина и Здравје

Убавина и Здравје

Производи за нега на кожа по препорака на Catherine Zeta Jones

Catherine Zeta Jones, една од најпознатите глумици која изгледа неверојатно во однос на нејзините години, неодамна на својот Instagram профил објави слика со која ја открива нејзината рутина за нега на кожа кога се работи за производи. На сликата можете да видите повеќе од 70 производи, но и самата глумица вели дека не ги користи...

Лимфна Дренажа во Скафандер

Апаратот е внимателно дизајниран како комбинација на третмани за разбивање на масни наслаги, лимфна дренажа и магнето терапија за зацврстување на кожата користејки висока технологија за масажа, електротерапија и пресо терапија за да се добијат извонредни ефекти на редизајнирање на телото. Лимфната дренажа-помага во хармонизација на ткивото и обезбедува елиминација на токсини и штетни продукти на метаболизмот чиј rезултат е...

4 Димензионална Кавитација – 4D Ultrasonic Cavitation

4 пати поголеми ефекти, 4 пати поголеми резултати! Како работи 4-Д Ултразвучната Кавитација? Интензивна физичка липолиза за одстранување на масти од стомакот, половината, грбот, задникот, рацете Вишокот на масни клетки се топи Телото слабее, се намалува целулитот Се ослободува обструкцијата од каналите и колатералите Промовирање и забрзување на метаболизмот на телото Погледнете го ова видео пред...

Јапонска Метода за исцртување или корекција на веѓите

Несомнено веѓите претставуваат најзначајни црти на нашето лице. Убавите веѓи даваат помоќен, поздрав и негуван израз на лицето дури и кога е без шминка. Јапонска метода на исцртување или корекција на веѓите достапна во Ла Белеца - влакно по влакно! Веѓите го одредуваат карактерот на лицето! Обликот и дебелината на веѓите се менуваат со времето и актуелните...

4 Димензионална Бомба! – Вакум, Инфрацрвени Зраци, Кавитација и Радиофрекфенца

Единствен апарат во кои истовремено се здружени кавитација, биполарна радиофрекфенца, вакум, инфрацрвени бранови, само во Ла Белеца! Пристапете му на вишокот на килограми, целулит, масти и висната кожа со оваа неверојатна комбинација од 4 методи: Вакум, Инфрацрвени Здраци, Кавитација и Биполарна Радиофрекфенца. Добијте го вашето тело од соништата, а за таа намена ви препорачуваме комбинација на...

Радиофрекфенца – Мултиполарна Радиофрекфенца

Убави сте, паметни, успешни, а не можете да се изборите со вишокот на килограми? Слаба воља? Недостаток на мотивација и дисциплина? Делува! – пробај и ти и реши се од целулитот Единствен апарат во кои истовремено се здружени кавитација, биполарна радиофрекфенца, вакум, инфрацрвени бранови, само во Ла Белеца! РАДИОФРЕКВЕНЦА - електромагнетна енергија причинува топлинска сензација, го зајакнува...

КАВИТАЦИЈА – Софистицирана Неинвазивна Метода за Намалување на Масти!

Убави сте, паметни, успешни, а не можете да се изборите со вишокот на килограми? Слаба воља? Недостаток на мотивација и дисциплина? КАВИТАЦИЈА - Комјутерски контролиран апарат, интелегентен дизајн кој во себе обединува 4 различни методи (апарати) неопходни за решавање на проблемите со целулитот, поставени во 2 сонди за тело и 2 за лице кои истовремено...

ОСМОЗА – Метод на Форсирано Излачување на Масни Клетки и Нивно Отстранување!

ОСМОЗА – метод на форсирано излачување на масни клетки и нивно отстранување! Ултразвучната инверзна осмоза е метода со ефект веќе после првиот третман, а се работи за метод кои ја менува пропустливоста на мембраната на масните клетки - адипоцитите на неинвазивен начин. На овој начин брзо се менува волуменот на адипоцитите, а маснотијата форсирано се...

Овошни Киселини и Хемиски Пилинзи

Овошни киселини и хемиски пилинзи - Препаратите од АХА киселини се употребуваат исклучиво во периодот од есен до пролет. Наменети се како специјални третмани за годишно прочистување на кожата – нежни, но со своето дејство ја активираат клеточната миграција и ја забрзуваат реконструкција на дермисот и епидермисот, се активира микроциркулацијата, обезбедуваат микронутритиенти на соодветната област. Хемискиот...

Електростимулации – Превземете Контрола врз Вашиот Изглед

Природниот процес на липолиза во телото преставува разложување и разбивање на масните депоа и елиминација на масни наслаги. Еден од методите е и електрична липолиза со електростимулации. Превземета ја контролата врз вашиот изглед! Зајакнете го тонусот на кожата и мускулите! Отстранете го целулитот! 1.Електростимулациите делуваат на ензимите! Бројните струјни импулси вршат активација на ензимските процеси многу успешно,...

Не пропуштајте!