16.2 C
London
Home Ласер терапија

Ласер терапија

Пролет-лето 2020: Сезонски пакети за ласерска епилација

Пандемијата со коронавирусот дефинитивно го смени текот на нашите животи. Но, тоа не значи дека треба да престанеме со нега на кожата и физичка активност. Назад во форма! Веројатно сега е време да го испробате нашиот медицински ласер од најнова генерација како најбрз пат до мазни нозе, допир на луксуз, кожа нежна како сомот и чекори...

Ласерска Рејувенација – подмладување на кожата!

Имајќи во предвид дека денешниот императив на модерна жена е да што подолго го задржува младешкиот, свеж и убав изглед на својата кожа, ласерската рејувенација е дел од новата ера во борбата против стареење на кожата. Под дејство на ласерскиот сноп на светлина со одредена таласна должина, се стимулираат матичните клетки на кожата на...

Fast Hair-Removal Laser – Најновиот Светски модел во Ла Белеца

Ласер терапија – нови стандарди на брзина, безбедност, ефикасност и удобност. Комбинација на 3те најдобри Ласери: Alexandrite (755nm), Nd:YAG (1064nm) и Diode (808nm). Комбинацијата овозможува третирање на сите типови на влакна и кожа според Fitzpatrick скалата: Type I (scores 0–6) always burns, never tans (pale white; blond or red hair; blue eyes; freckles). Type II (scores 7–13) usually burns, tans minimally (white;...

Ласерска терапија на акни

АКНЕТЕРАПИЈА СО ЛАСЕР - Ласерот е една од најефикасните третмани на акни за трајно излекување на овој пред се здравствен па потоа естетски проблем на кожата. Ласерот има антиинфламаторно дејство на лојните жлезди, па е одлична терапија за масна и проблематична кожа. Ласерскиот зрак моментално ја убива бактеријата Propionbacterium acne која е причинител на акните. Се...

Ласерско отстранување на несаканите влакна за жени

Ласер терапија – нови страндарди на брзина, безбедност, ефикасност и удобност. Препуштете го бричењето на посилниот пол!  Примената на најнова технологија на ласери не ополномоштува да се соочиме со барањата и потребите на пациентите за естетско подобрување и задоволување на најшироките домени на оваа здравствена и естетска потреба. Комбинација на 3те најдобри Ласери: Alexandrite (755nm), Nd:YAG (1064nm) и Diode (808nm). Најефикасна и најбрза епилација на...

Ласерско Отстранување на Несаканите Влакна за Мажи

Ласер терапија – нови страндарди на брзина, безбедност, ефикасност и удобност. Ласер терапија – нови страндарди на брзина, безбедност, ефикасност и удобност. Препуштете го бричењето на посилниот пол!  Примената на најнова технологија на ласери не ополномоштува да се соочиме со барањата и потребите на пациентите за естетско подобрување и задоволување на најшироките домени на оваа здравствена и естетска...

Не пропуштајте!