21.8 C
London

Естетска Медицина за Мажи – 5те најголеми трендови во Светот!

Ако можете да помислите на некоја процедура која може да е толку многу ефективна а сепак да е минимално-инвазивана, што би било тоа? ДА, Инјекции во естетската медицина за мажи! Инјекциите во Естетската Медицина и методите се често пати погрешно сфатени од страна на мажите дека тоа се таканаречени “женски работи или работи за жени” Мажите...

Хијалуронски Филери

Интересни Видеа за сите можности за употреба на Хијалуронските Филери во естетската дерматологија Филер за пополнување на долен дел на брада и Рејувенација на Marionette Lines Пополнување на образи, назолабијални бразди и подигнување на агли на уста Пополнување на усни - природни "SEXY" усни Филери за пополнување на лузни од АКНИ! Филери за пополнување на дланки Филери за перфектна и не-хируршка...

Ботокс Видеа

Интересни Видеа за сите можности за употреба на Ботоксот во естетика на лице и тело кај мажи и жени Трансформација на врат по познатиот Nefertiti Look BRO-TOX - апликација на Ботокс кај мажи https://www.youtube.com/watch?v=WQFsujyATYU Холивудска вилица како на Анџелина Џоли Комбинирана апликација на Ботокс и Хијалуронски Филери кај мажи https://www.youtube.com/watch?v=i7q5Y-esBGk Можни апликации на ботокс како Crows Feet (околу очи), Brow Lift (подигање на...

Не пропуштајте!