14.9 C
London

Fast Hair-Removal Laser – Најновиот Светски модел во Ла Белеца

Ласер терапија – нови стандарди на брзина, безбедност, ефикасност и удобност. Комбинација на 3те најдобри Ласери: Alexandrite (755nm), Nd:YAG (1064nm) и Diode (808nm). Комбинацијата овозможува третирање на сите типови на влакна и кожа според Fitzpatrick скалата: Type I (scores 0–6) always burns, never tans (pale white; blond or red hair; blue eyes; freckles). Type II (scores 7–13) usually burns, tans minimally (white;...

Ласер пакети за трајна редукција на влакна (Ценовник: мажи и жени)

Загарантирани Воодушевувачки Резултати – Најнови Медицински Ласери (Диодни и YAG ласери) за Трајна Редукција на Несакани Влакна Fast Hair-Removal Laser – Најновиот светски модел во Ла Белеца центар. Ласер терапија: нови стандарди на брзина, безбедност, ефикасност и удобност. Комбинација на 3те најдобри Ласери: Alexandrite (755nm), Nd:YAG (1064nm) и Diode (808nm). ЦЕНОВНИК: пакети за мажи и жени Комбинацијата овозможува третирање на сите типови на влакна и...

Ласер за Хиперпигментација, Флеки, Старечки Пеги….

Со палетата на услуги со Ласер терапија во Ла Белеца нудиме можност за ласерско третирање и на: одстранување на пигментации флеки старечки пеги сончеви флеки флеки настанати за време на бременост црвенила на кожата (Розацеа) себороичен дерматит останати ирегуларни пигментации во вид на шаренила на кожата La Bellezza Center  Естетска Дерматологија, Медицинска Козметологија и Туристичка Агенција Адреса 1: булевар...

Ласер за Васкуларни Проблеми – капилари, хемангиоми, розацеа…

ВАСКУЛАРНИ ПРОБЛЕМИ - редукција и решавање на пред се здравствени но и неестетски васкуларни проблеми и промени на кожата, лезии, попуштени капилари на лице и тело, хемангиоми (црвени точкици). Методите на лечење на проширени венули и капилари на лице и тело - оперативни или склерозација, се инванзивни и болни. Новата алтернатива на третман со ласер...

Ласерска Терапија на Акни

АКНЕТЕРАПИЈА СО ЛАСЕР - Ласерот е една од најефикасните третмани на акни за трајно излекување на овој пред се здравствен па потоа естетски проблем на кожата. Ласерот има антиинфламаторно дејство на лојните жлезди, па е одлична терапија за масна и проблематична кожа. Ласерскиот зрак моментално ја убива бактеријата Propionbacterium acne која е причинител на акните. Се постигнува...

Ласерска Рејувенација – подмладување на кожата!

Имајќи во предвид дека денешниот императив на модерна жена е да што подолго го задржува младешкиот, свеж и убав изглед на својата кожа, ласерската рејувенација е дел од новата ера во борбата против стареење на кожата. Под дејство на ласерскиот сноп на светлина со одредена таласна должина, се стимулираат матичните клетки на кожата на...

Ласерско Отстранување на Несаканите Влакна за Жени

Препуштете го бричењето на посилниот пол! Ласер терапија – нови страндарди на брзина, безбедност, ефикасност и удобност. Примената на овие ласери не ополномоштува да се соочиме со барањата и потребите на пациентите за естетско подобрување и задоволување на најшироките домени на оваа здравствена и естетска потреба. Најсовремени Медицински Диодни и  YAG (neodymium-doped Yttrium Aluminium Garnet) ЛАСЕРОТЕРАПИЈА -...

Ласерско Отстранување на Несаканите Влакна за Мажи

Ласер терапија – нови страндарди на брзина, безбедност, ефикасност и удобност. Примената на овие ласери не ополномоштува да се соочиме со барањата и потребите на пациентите за естетско подобрување и задоволување на најшироките домени на оваа здравствена и естетска потреба. Најсовремени Медицински Диодни и  YAG (neodymium-doped Yttrium Aluminium Garnet) ЛАСЕРОТЕРАПИЈА - LIGHTSHEER LUMENIS и SCHERON MEDICAL...

Не пропуштајте!