5 C
London

Замрзнување на масно ткиво: најнов модел на КРИОЛИПОЛИЗА

Најнов модел на криолиполиза која оди со наизменично загревање и ладење на делот од телото што се третира. Ефикасноста на третманите подобрена за 30% од обичната криолиполиза. СЛИКА: 3Д приказ на дејството на Криолиполизата. Креирање на ВАКУМ и таргетирано 🌬замрзнување❄️ на масното ткиво без притоа да го оштети локалното. Cryolipolysis е не-инвазивна процедура која нежно и ефикасно ги...

ВИДЕО: Третман на „висечка рака“ за затегнување и слабеење

Нова технологија за таргетирање на масти, стрии и целулит! Се работи за метода која користи силен интензитет на фокусиран ултразвук кој е докажано безбеден иако неговата пенетрација во ткивото е до степен каде што ниту една друга метода не може да достигне! HIFU: High Intensity Focused UItrasound ЦЕНА на поединечен третман изнесува од 3.000 денари. ЗОНА: Висечка рака Забелешка: Зоната...

Мезотерапија: Коктел за разбивање масни наслаги и целулит!

Мезотерапијата со коктели за разбивање масни наслаги и целулит односно Mesolipolysis & Cellucare е еден од најефикасните и докажан методи. Комбинацијата на супстанци и нивното синергетско дејство преку мезотерапијата има докажано силно дејство. Овој коктел го раствара масното ткиво. На тој начин, ткивото се детоксицира и почнува да дише, па се враќа во нормала. Најнова формула и комбинација...

HIFU: нова технологија за таргетирање на масти, стрии и целулит!

Постојат многу методи за затегнување и подмладување на кожата на лицето и телото. Најчесто познати како не-хируршки лифтинг (face-lifting), тоа се методи како хијалуронски филери, ботокс, 3д мезо конци, РФ, ласерска рејувенација и слично, но приматот во не-хируршката естетска медицина го има завземено метода која е моментално на А-листата на светските познати личности, HIFU терапија.   HIFU е...

Нов модел на лимфна дренажа во скафандер со инфрацрвени зраци!

Најново пристигнат апарат за лимфна дренажа со скафандер и инфрацрвени зраци во Ла Белеца центарот! Апаратот е внимателно дизајниран како комбинација на третмани за разбивање на масни наслаги, лимфна дренажа и магнето терапија за зацврстување на кожата. Со користење на висока технологија за масажа, електротерапија и пресо терапија за да се добијат извонредни ефекти на редизајнирање на телото. Лимфната дренажа помага...

4 Димензионална Кавитација – 4D Ultrasonic Cavitation

4 пати поголеми ефекти, 4 пати поголеми резултати! Како работи 4-Д Ултразвучната Кавитација? Интензивна физичка липолиза за одстранување на масти од стомакот, половината, грбот, задникот, рацете Вишокот на масни клетки се топи Телото слабее, се намалува целулитот Се ослободува обструкцијата од каналите и колатералите Промовирање и забрзување на метаболизмот на телото Погледнете го ова видео пред...

ВАКУУМ

Пореметувањата во циркулацијата на крв и лимфната дренажа се една од главните причини за несаканите промени на кожата и подкожното тикиво. Притоа, штетните материи настанати во процесот на метаболизмот се насобираат во поткожјето. Сврзното ткиво прекумерно буи и последица од тоа е таканаречената кожа на портокал - целулит. ВАКУУМ ( ендомасажата ) се третира како масажа која се...

ЛПГ – LPG Velasmooth – velashape технологии

LPG е првиoт инструмент за таканареченото body-sculpting и зацврстување на телото, заверена од страна на американската Прехрамбената и Лекарската администрација (FDA – Food and Drug Administration) со цел ефикасно подобрување на целулитoт и намалување на масните акумулации. Најдобар третман за разбивање на целулит! Најдобар третман за разбивање на висцералниот целулит е LPG - можете да сте слаби,...

Радиофрекфенца – Мултиполарна Радиофрекфенца

Убави сте, паметни, успешни, а не можете да се изборите со вишокот на килограми? Слаба воља? Недостаток на мотивација и дисциплина? Делува! – пробај и ти и реши се од целулитот Единствен апарат во кои истовремено се здружени кавитација, биполарна радиофрекфенца, вакум, инфрацрвени бранови, само во Ла Белеца! РАДИОФРЕКВЕНЦА - електромагнетна енергија причинува топлинска сензација, го зајакнува...

КАВИТАЦИЈА – Софистицирана Неинвазивна Метода за Намалување на Масти!

Убави сте, паметни, успешни, а не можете да се изборите со вишокот на килограми? Слаба воља? Недостаток на мотивација и дисциплина? КАВИТАЦИЈА - Комјутерски контролиран апарат, интелегентен дизајн кој во себе обединува 4 различни методи (апарати) неопходни за решавање на проблемите со целулитот, поставени во 2 сонди за тело и 2 за лице кои истовремено...

Не пропуштајте!