Крит (Crete, Greece’s largest island), е еден од најпознатите острови во Грција, а воедно и најголем остров. Крит важи за едно од најпосетуваните места и е во топ локации во светските туристички агенции поради разновидноста што овој остров ја нуди. Убави и песочни плажи, планински пејсажи, археолошки места, музеи како и многу други културно-историски атракции ќе го направат вашиот престој незаборавен.

На островот Крит, се наоѓа и еден од најдобрите светски Beach Bar-ови, познатиот Star Beach. Погледнете ги убавините на островот Крит во краткото видео.

Zantina Hotel 2** – Rethimno, Crete

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

 • Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)
 • Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж
 • Трансфер аеродром – хотел – аеродром
 • 7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок
 • *Минимум сместување 4 возрасни лица

Во цените не е вклучено:

 • Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)
 • Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

Nikos 2** – Malia, Heraklion, Crete

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

 • Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)
 • Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж
 • Трансфер аеродром – хотел – аеродром
 • 7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на all inclusive
 • *Минимум сместување 3 возрасни лица

Во цените не е вклучено:

 • Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)
 • Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

Edem Beach 2** – Adele, Rethimno, Crete

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

 • Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)
 • Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж
 • Трансфер аеродром – хотел – аеродром
 • 7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на полупансион
 • *Максимум сместување 2 возрасни лица
 • **Максимум сместување 3 возрасни лица
 • ***Максимум сместување 4 возрасни лица

Во цените не е вклучено:

 • Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)
 • Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

Agrabella 3*** – Hersonissos, Heraklion, Crete

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

 • Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)
 • Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж
 • Трансфер аеродром – хотел – аеродром
 • 7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок, полупансион или all inclusive

Во цените не е вклучено:

 • Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)
 • Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

Anemi Studios and Apartments – Stalis, Heraklion, Crete

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

 • Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)
 • Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж
 • Трансфер аеродром – хотел – аеродром
 • 7 ноќевања во наведениот хотел, во студио или мезонет
 • Минимум сместување 4 возрасни лица

Во цените не е вклучено:

 • Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)
 • Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

Hermes Hotel Malia 2** – Malia, Heraklion, Crete

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

 • Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)
 • Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж
 • Трансфер аеродром – хотел – аеродром
 • 7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок
 • *Минимум сместување 3 возрасни лица

Во цените не е вклучено:

 • Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)
 • Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

Triton Malia 3*** – Malia, Heraklion, Crete

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

 • Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)
 • Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж
 • Трансфер аеродром – хотел – аеродром
 • 7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на all inclusive

Во цените не е вклучено:

 • Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)
 • Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

Star Beach Crete – World’s Best Beach Bars – Уживајте на Star Beach, едно од најдобрите места за забава на плажа на Светот! (Видео)

За повеќе информации јавете се на 070 268 009 или контактирајте не на info@labellezza.com.mk

Се наоѓаме во најубавата општина во градот Скопје, Аеродром, на самиот влез во населба Ново Лисиче, главната раскрсница на главниот булевар Видое Смилевски Бато бр. 3 и бр. 7, деловни простории на приземје, на површина од 300 m2.

Контакт Телефон: 070 268 009 Контакт е-маил: info@labellezza.com.mk
Facebook: La Bellezza & Instagram: La Bellezza Center