Носот и устата се најистакнатиот дел од нашето лице, а со самото тоа е најизложен на туѓите погледи. Токму поради тоа, многу луѓе се одлучуваат на корекција на усни како и хијалуронска корекција на нас. Веднаш после нив, првата споредна но сепак премногу битна работа која ја забележуваме се веѓите. Токму поради тоа, многу луѓе се одлучуваат на корекција. Веѓите го одредуваат карактерот на лицето! 

Јапонско исцртување на веѓите од сертифициран експерт од школата на Бранко Бабич во Ла Белеца центар – Branko Babic Microblading Academy. Цена 6.000 денари со вклучена една корекција гратис.

ВИДЕО: Бранко Бабич, кратка приказна за неговата академија

5 причини зошто да се одлучите за јапонски веѓи 

  • Дури и оние целосно уништени веѓи, после третманот стануваат совршени.
  • Идеално е за оние кои се чувствителни или алергични на шминка.
  • Заштедува време, па секое утро може да спиете 10 минути подолго.
  • Ги потемнува веѓите и ги прави беспрекорни.
  • Веѓите не можат да бидат избришани, а таа предност особено ќе ја почувствувате во теретана, на плажа или базен…

Секој од нас посакува убави веѓи. Најдобра техника за оваа процедура е популарната јапонска метода на исцртување на веѓи која спаѓа во категоријата на полутрајна шминка. Под јапонски метод се подразбира исцртување на влакненца едно по едно, така што разликата помеѓу нацртаните и природните тешко е да се забележи.

La Bellezza Center 
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7
Facebook: La Bellezza & Instagram: La Bellezza Center
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 75 222 601
Е-mail: info@labellezza.com.mk