Сите козметички услуги во салонот се под надзор на Дерматолог (Д-р Наташа Марковска Василевска) и подеднакво работиме со клиенти од двата пола.
ДЕПИЛАЦИИ – мажи и жени

Ладна и топла депилација (100% природен восок по сопствена рецептура), комплетна заштита од алергии, иритации или изгореници, со силно редукционо дејство врз несаканите влакна.

ПЕДИКИР

Медицински педикир, специјалистички преглед и третман на заболени стопала и нокти, враснати нокти, жулеви.

  • Класичен педикир
  • Маски
  • Паковања
  • Парафини
  • Масажа на стопала
МАНИКИР

Медицински и класичен третман на нокти, надоградба на нокти во разни техники за секојдневни и свечени прилики, гел, UV траен лак, цртање, циркони, пирс.

ШМИНКАЊЕ

Дневна, секојдневна и свечена, вечерна шминка.

ТРАЈНА ШМИНКА
Шминкање на веѓи и усни, класична и јапонска метода.

ТРЕПКИ

Обликување, фарбање, надоградба во различни величини.

Јапонски исцртување или корекција на веѓи

Јапонска метода на исцртување или корекција на веѓите достапна во Ла Белеца – влакно по влакно! Несомнено веѓите претставуваат најзначајни црти на нашето лице. Убавите веѓи даваат помоќен, поздрав и негуван израз на лицето дури и кога е без шминка.

За закажување, цени и повеќе информации јавете се на 022 430 432 или 070 222 601

Сите козметички услуги во салонот се под надзор на Дерматолог (Д-р Наташа Марковска Василевска) и подеднакво работиме со клиенти од двата пола.

Естетска Дерматологија, Медицинска Козметологија, Slim & Body и Anti-Aging Центар