Одберете еден од пакетите за месец мај за замрзнување на масно ткиво: најнов модел на КРИОЛИПОЛИЗА. ВИДЕО: Краток приказ на функционирање на Coolsculpting методата односно криолиполиза.

  • Пакет #1: 10 третмани со криолиполиза од 30 минути во комбинација со 5 третмани во скафандер со лимфна дренажа. Цена: 5.000 денари.
  • Пакет #2: 20 третмани со криолиполиза од 30 минути во комбинација со 10 третмани 4-димензионална кавитација. Цена: 10.000 денари.

Забелешка: Може да се плати со VISA, Master, Maestro & Динерс на 3 рати.

Во Ла Белеца центарот имаме најнов модел на криолиполиза која функционира со наизменично загревање и ладење на делот од телото што се третира. Ефикасноста на третманите е подобрена за 30% од претходните методи на криолиполиза.

ВИДЕО: Зошто е битна лифната дренажа? 

СЛИКА: Приказ на дејството на Криолиполизата со креирање на ВАКУМ каде се случува таргетирано замрзнување на масното ткиво без притоа да се оштети локалното. Наша препорака е комбинација на криолиполиза и лимфна дренажа во скафандер како одлични и комплементарни методи за детоксификација и слабеење на телото.

Во Ла Белеца центарот работиме со високо професионална услуга во високо безбедна средина според сите препораки и мерки за здравствена заштита. Со повеќе од 29 години искуство во медицинската козметологија и естетска медицина, тим на врвни лекари и специјалист по дерматологија.

Во Ла Белеца центарот работиме со високо професионална услуга во високо безбедна средина според сите препораки и мерки…

Gepostet von La Bellezza am Sonntag, 12. April 2020

 La Bellezza Center
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 75 222 601
Е-mail: info@labellezza.com.mk