Со палетата на услуги со Ласер терапија во Ла Белеца нудиме можност за ласерско третирање и на:

  • одстранување на пигментации
  • флеки
  • старечки пеги
  • сончеви флеки
  • флеки настанати за време на бременост
  • црвенила на кожата (Розацеа)
  • себороичен дерматит
  • останати ирегуларни пигментации во вид на шаренила на кожата

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија, Медицинска Козметологија и Туристичка Агенција
Адреса 1: булевар Видое Смилевски Бато број 3 – Туристичка Агенција
Адреса 2: булевар Видое Смилевски Бато број 7 – Естетска Дерматологија и Медицинска Козметологија
Телефон: +389 2 2430 432 / +389 70 222 601 / +389 70 268 009
Е-mail: info@labellezza.com.mk