Искористете го неверојатниот попуст на сезонската промоција на ласерска епилација и дочекајте го летото ослободени од несаканите влакна!

Ласерски пакети за мажи и жени со најнов модел на ласер, Fast Hair Removal Laser. Ласер терапија: нови стандарди на брзина, безбедност, ефикасност и удобност.
Новиот ласер користи технологија на комбинација од 3те најдобри ласери за отстранување на несаканите влакна: Alexandrite (755nm), Nd:YAG (1064nm) и Diode (808nm).

[Видео од ласерот] – Промоцијата важи до 10ти Април!

Сезонска промоција: ценовник за жени за 6 третмани

  • Ласерска епилација на цели нозе со интима: од 34.000 денари ❌ на 25.000 денари ✅
  • Ласерска епилација на цели нозе со благ препон: од 29.000 денари ❌ на 23.000 денари ✅
  • Ласерска епилација на цели раце: од 17.000 денари ❌ на 12.000 денари ✅
  • Ласерска епилација на пазуви: од 8.500 денари ❌ на 6.000 денари ✅
  • Ласерска епилација на цела интима: од 14.500 денари ❌ на 12.000 денари ✅
  • Ласерска епилација на бикини зона: од 12.500 денари ❌ на 9.000 денари ✅
  • Ласерска епилација на подколена (со колено): 15.000 денари ✅
  • Ласерска епилација на надколена со блага интима: 18.000 денари ✅

Сезонска промоција: ценовник за мажи за 6 третмани

  • Ласерска епилација на грб или гради: од 28.000 денари ❌ на 22.000 денари ✅
  • Ласерска епилација на грб и гради: од 46.000 денари ❌ на 34.000 денари ✅

La Bellezza Center 
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска и Медицинска Козметологија
Facebook: La Bellezza & Instagram: La Bellezza Center
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 70 268 009
Е-mail: info@labellezza.com.mk