Mesolipolysis – ефикасен и докажан метод со инјекциони коктели за борба против целулит и отстранување на масни наслаги!

Мезотерапијата за Slim & Body има докажано силно дејство врз целулитот и масните наслаги. Овој коктел го раствара масното ткиво, ткивото се детоксицира, почнува да дише и се враќа во нормала.

Phosphatidylcholine, L-carnitine & Collagenase

Се работи за научно унапредена формула на мезотераписки коктел – формулиран да биде во синергија, со цел борба против дифузниот целулит, делувајќи како на површинските така и на длабинските партии на ткивото на кожата. Активира липолиза, намалувајќи го депото на масти, посебно погодно за решавање на проблемите со локално депонирано масно ткиво на поедини места каде не помагаат диети, козметички апарати, физички вежби и слично.

Прочитајте повеќе за овие коктели со кликнување тука. 

Цена: 1.200 денари 
Третманите се прават според индивидуални потреби на пациентот.
Препорачлива терапија е една доза на мезококтелот неделно по регија.
Регии за инјектирање: стомак, надлактици, бутна регија, виснати колена, колкови, итн.
Пакет цена за 10 третмани: 8.000 денари

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија & Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска Дерматологија и Медицинска Козметологија
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 70 268 009
Е-mail: info@labellezza.com.mk