Брзото темпо на живот доведе до голема популаризација на кратките и брзи, но ефикасни процедури за подмладување како што е LIQUID LIFT со хијалурон. Хијалуронските филери се во употреба повеќе од 10 години и заедно со ласерите спаѓаат во најфреквентните естетски процедури благодарејќи на нивната ефикасност затоа што само за 10 минути можат брчките да ги елиминираат во потполност, усните да ги пополнат, образите да ги истегнат, а ефектот да е веднаш видлив. Се користат:

  • за корекција на сите брчки на лицето: суперфицијални, медијални или длабоки
  • ремоделирање на контурите на лицето
  • контурирање и освежување на усните
  • контурирање и корекција на нос
  • подмладување на вагиналната регија
  • пополнување и подмладување на дланките на рацете

СПЕЦИЈАЛНА ПРОМОЦИЈА ЗА ПОПОЛНУВАЊЕ НА НАЗОЛАБИЈАЛНИ ЛИНИИ!
ПРОМОЦИЈА: 10.000 денари. Третманот е наменет за двата пола.
При употреба на дермални филери, цените за 1 ml [цел шприц] се 200€.

Слики од пред и потоа при корекција на назолабијални линии [2 примера].

La Bellezza Center 
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска и Медицинска Козметологија
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 70 268 009
Е-mail: info@labellezza.com.mk