НАПОМЕНА: Цените во табелите се редовни цени на пакетите за слабеење. Препорачуваме комбинација на методите за подобри резултати и притоа одобруваме дополнителни попусти.

Препораките за комбинациите на третманите се индивидуални према потребите на клиентот, а ги одредува нашиот дерматолог.

КРИОЛИПОЛИЗА – Нехируршка Алтернатива на Липосукција

10 третмани х 60 минути = 8.000 денари
10 третмани х 45 минути = 6.000 денари
10 третмани х 30 минути = 4.500 денари
Прочитајте повеќе за Криолиполизата со кликнување тука.

Мезококтели за топење на масни наслаги и целулит

Апликација на мезококтели еднаш во неделата. Сет од 10 медицински коктели, инјекции со микроигли, безболно, безбедно, најефикасно = 12.000 денари (најефикасна метода во комбинација со криолиполизата). Прочитајте повеќе за мезококтелите со кликнување тука.

Комбинација на мезококтели со МЕЗОКОНЦИ – најсилно и најбрзо затегање на кожата. Lifting со дополнителен ефект на топење на масни наслаги и целулит, 600 денари по конец – бројот на конци се одредува индивидуално при преглед! Прочитајте повеќе за мезоконците со кликнување тука.

LPG третмани

10 третмани х 40 минути = 6.000 денари
10 третмани х 30 минути = 4.500 денари
10 третмани х 20 минути = 3.500 денари
Прочитајте повеќе за LPG третманите со кликнување тука.

4D Cavitation

4 пати поголеми ефекти, 4 пати поголеми резултати од нормалната кавитација! Како работи 4-Д Ултразвучната Кавитација?

  • Интензивна физичка липолиза за одстранување на масти од стомакот, половината, грбот, задникот, рацете
  • Вишокот на масни клетки се топи
  • Телото слабее, се намалува целулитот
  • Се ослободува обструкцијата од каналите и колатералите
  • Промовирање и забрзување на метаболизмот на телото

10 третмани х 40 минути = 5.000 денари
10 третмани х 30 минути = 4.000 денари
10 третмани х 20 минути = 3.500 денари

Мултиполарна Радиофреквенца

10 третмани х 40 минути = 4.000 денари
10 третмани х 30 минути = 3.500 денари
10 третмани х 20 минути = 2.500 денари
Прочитајте повеќе за мултуполарната радиофреквенца со кликнување тука.

ВАКУУМ метода

Васумска масажа за разбивање на целулит, 10 третмани х 30 минути = 4.000 денари. Прочитајте повеќе за ВАКУУМ со кликнување тука.

Инверзна Осмоза

Третмани од 30 минути за затегнување на мускулатурата и сврзното ткиво со инверзна осмоза. 10 третмани х 30 минути = 3.500 денари.

Електростимулации

30 минутен третман со Електростимулации за затегнување на мускулатурата. 10 третмани х 30 минути = 3.000 денари.

Антицелулитни масажи

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија & Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска Дерматологија и Медицинска Козметологија
Facebook: La Bellezza Instagram: La Bellezza Center
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 70 268 009
Е-mail: info@labellezza.com.mk