Ла Белеца центарот Ви овозможува неделни пакет попусти на услугите во нашиот естетски и дерматолошки центар.

Најново пристигнат апарат за лимфна дренажа со скафандер и инфрацрвени зраци. Апаратот е внимателно дизајниран како комбинација на третмани за разбивање на масни наслаги и целулит, лимфна дренажа и магнето терапија за зацврстување на кожата користејки висока технологија за масажа, електротерапија и пресо терапија за да се добијат извонредни ефекти на редизајнирање на телото.
Прочитајте повеќе за новиот модел со кликнување тука – Нов модел на лимфна дренажа во скафандер со инфрацрвени зраци!  

Пакет понудите за оваа недела се:

1.Криолиполиза со Лимфна дренажа:

Најнов модел на криолиполиза која оди со наизменично загревање и ладење на делот од телото што се третира. Ефикасноста на третманите подобрена за 30% од обичната криолиполиза.
Најнов модел на машина за лимфна дренажа со инфрацрвени зраци, од месец март достапен во Ла Белеца.

Пакет од 10 третмани [10 х Криолиполиза & 10 х Лимфна дренажа во скафандер]
Промотивна цена на пакетот: 8.000 денари.
Третман наменет за двата пола.
Препорака: Третманите со криолиполиза се повторуваат на 7 дена (доколку третирате иста регија), а третманите со лимфната дренажа се повторуваат на 2 до 3 пати неделно. 

2.Антицелулитна масажа со Лимфна дренажа: 

Пакет од 10 третмани [комбиниран третман од 30 минутна масажа со 30 минути лимфна дренажа во скавандер со инфрацрвени зраци]: 6.000 денари. 
Третман наменет за двата пола.
Третманот трае 30 минути.
Препорака: Третманите се повторуваат на 2 до 3 пати неделно.

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија & Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска Дерматологија и Медицинска Козметологија
Facebook: La Bellezza & Instagram: La Bellezza Center
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432
Е-mail: info@labellezza.com.mk