Сите козметички услуги во салонот се под надзор на Дерматолог (Д-р Наташа Марковска Василевска) и подеднакво работиме со клиенти од двата пола. Класичен педикир дополнет со маски, паковања, парафини и масажа на стопала.

  • 500 денари
  • 750 денари педикир со ОПИ [OPI] гел лак

Напомена: работиме со најнов модел на ЛЕД лампи за комплетна заштита на ноктите и организмот на клиентот од штетните зрачења на постарите модели на UV лампите. За да ги погледнете дополнителните козметички услуги во Ла Белеца центарот, кликнете тука.

Слични услуги [кликни на текстот]: Професионален медицински педикир & Професионален маникир & ОПИ гел лак

La Bellezza Center 
Естетска & Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска и Медицинска Козметологија
Facebook: La Bellezza & Instagram: La Bellezza Center
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432
Е-mail: info@labellezza.com.mk