Сите козметички услуги во салонот се под надзор на Дерматолог (Д-р Наташа Марковска Василевска) и подеднакво работиме со клиенти од двата пола.

ПЕДИКИР – Медицински педикир, преглед и третман на заболени стопала и нокти, враснати нокти, жулеви.
Цена: 700 денари

Напомена: работиме со најнов модел на ЛЕД лампи за комплетна заштита на ноктите и организмот на клиентот од штетните зрачења на постарите модели на UV лампите. За да ги погледнете дополнителните козметички услуги во Ла Белеца центарот, кликнете тука. 

Слични услуги [кликни на текстот]: Професионален класичен педикир Професионален маникир & ОПИ гел лак

La Bellezza Center 
Естетска & Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска и Медицинска Козметологија
Facebook: La Bellezza & Instagram: La Bellezza Center
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432
Е-mail: info@labellezza.com.mk