Уживавте на сонце и море? Сонцето претставува извор на животни радости, но на нашата кожа неминовно остава дехидратација, пеги, флеки, нови брчки, а старите брчки ги продлабочува.

За ефикано решавање или максимално ублажување на конкретниве проблеми, наша beauty препорака за refresh терапија & кожа во топ форма, Ви предложуваме високото друштво на ексклузивните третмани:

  • Skin rejuvenation Laser
  • PRP метода
  • Мезотерапија за Комплетна Ревитализација и Интензивна Нутриција на Кожата
  • Дијамантска Микродерамбразија

Специјални понуди на комбинација од горенаведените ексклузивни третмани за месец Август во Ла Белеца Центарот.

Пакет 1 

Skin Rejuvenation ласер, класичен третман, Дијамантска микродермабразија, мезококтели & ПРП метода.
Цена: 7.000 денари 

Пакет 2 

Класичен третман, Дијамантска микродермабразија, мезококтели & ПРП метода
Цена: 6.000 денари 

Пакет 3 

Skin Rejuvenation ласер, класичен третман, Дијамантска микродермабразија & мезококтели Цена: 3.000 денари 

Пакетите важат за месец Август. Прочитајте повеќе за третманите од пакетите со кликнување на линковите:

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија & Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска Дерматологија и Медицинска Козметологија
Facebook: La Bellezza & Instagram: La Bellezza Center
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 70 268 009
Е-mail: info@labellezza.com.mk