Убави сте, паметни, успешни, а не можете да се изборите со вишокот на килограми? Слаба воља? Недостаток на мотивација и дисциплина?

Делува! – пробај и ти и реши се од целулитот

Единствен апарат во кои истовремено се здружени кавитација, биполарна радиофрекфенца, вакум, инфрацрвени бранови, само во Ла Белеца!

РАДИОФРЕКВЕНЦА – електромагнетна енергија причинува топлинска сензација, го зајакнува постојниот колаген, а создава нов ефект на затегната кожа. Потребни се барем 10-15 третмани, а резултатите не се гледаат веднаш, барем не во полн ефект, туку се развиваат постапно во наредните недели.

Отклонување на целулитот и локализираните масни наслаги.

Иновативен радиофреквентен апарат наменет за убавина и здравје и сигурен за сите типови на кожа. Дејствува на принцип на брза измена на поларитетот на електричното поле, што пак наизменично ги привлекува и одбива електроните и набиените јони во кожата и поткожното ткиво. Природниот отпор на ткивото (импенданса) на тоа одговара со развој на топлина, што пак последователно доведува до вазодилатација, го подобрува локалниот метаболизам, го зголемува мускулниот тонус, растегнува ткивото и активира фибробластите како и создавањето на нов колаген.

Наменета за естетската медицина и козметологија како нехируршко подмладување на лицето и телото – резултатот е видно подобрување на изгледот и тонусот на кожата, која станува затегната, мазна и делува значително помлада во однос на изгледот пред терапијата.

За побрза елиминација на токсините вообичаено се препорачува минимум 2-3 литра вода дневно, но лицата кои не реагираат на диета во исхраната го имаат проблемот на нетолеранција кон храната, а во тој случај најповеќе доаѓа до задршка на течности во организмот. Овде не важи препораката да се пие што повеќе течности, затоа што ситуацијата само ќе се влоши.

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија & Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска Дерматологија и Медицинска Козметологија
Facebook: La Bellezza & Instagram: La Bellezza Center
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432
Е-mail: info@labellezza.com.mk