Авио Билети

Сакате да патувате некаде далеку? Имате дилема како да го сторите истото? Незнаете како да стигнете до најефтина авион карта? Ла Белеца Травел е тука да Ви овозможи сигурен, брз и ефикасен трансфер до било која дестинација во Светот.

Почитувани клиенти, Ла Белеца Травел како туристичка агенција Ви нуди и услуга за закуп на авионски билети до сите можни дестинации во Светот и сите авио компании. Плаќањето преку интернет може некогаш може да донесе до непријатности од аспект на:

  • злоупотреба на лични податоци
  • скриени и дополнителни трошоци кои може да ве изненадат и афектираат на вашиот планиран буџет
  • дополнителни непријатности кои може да се јават

Ла Белеца Травел ви нуди сигурност, гаранција и конфортно патување согласно вашите барања и потреби!

Купувањето карти преку Ла Белеца е многу лесно, брзо и ефикасно. Немате потреба да се грижите од злоупотреба на вашите лични податоци, сигурност во цената и гаранција дека ќе немате дополнителни трошоци, како и скратување на вашето време во барање на најефтини и најсоодветни трансфери до вашите дестинации.

Со одбирање на корисничките услуги во Ла Белеца Травел, станувате и член на Ла Белеца клубот (Центарот) па некогаш може да добиете и дополнителен попуст на соодвени услуги од Естетската Дерматологија и Салонот за Убавина и Здравје од Д-р Специјалист по Дерматовенерологија и Естетика Нашата Марковска Василевска.

Ние сме тука сето горе наведено да го направиме за вас.

Доколку сте заинтересирани за закуп на авионски карти, истото можете да го сторите со контакт преку следните начини:

  • Телефонски број: 070 268 009 / 02 26141 350
  • Преку е-пошта: info@labellezza.com.mk
  • Дирекно со кликнување тука и испраќање на порака во најкраток период ќе ви одговориме