Никогаш не сте ни помислувале дека нешто може да биде толку револуционерно што дури ќе ја промени вашата перспектива на “anti-aging” медицината. Па, подготвени или не, веќе постои – така наречената “вампирска” метода.

“Цицање”, односно извлекување на вашата сопствена крв проследено со инјекција во кожата со материјали од вашето сопствено тело!

Новата и револуционерна метода “вампирска” метода, всушност медицински наречена PRP (Platelet-Rich-Plasma) терапија. Оваа терапија содржи неколку различни елементи (состојки) како фактор на раст и цитокини кои можат да ги имаат следните ефекти на вашата кожа:

 • Лекување на меките ткива
 • Подмладување и регенерација (особено во пределот на лицето)
 • Заздравување на раните
 • Корекција на подлабоки и поситни брчки
 • Корекција на брчките околу устата и очите
Ултимативна регенерација на кожата – работи на сите типови на кожа и бои!

Комплетно безбедна техника одобрена од страна на Американската Food and Drug Administration. Во 2009 година, PRP Метод беше одобрена од страна на Администрацијата за храна и лекови и процесот вклучува:

 • собирање на крвта на пациентот
 • центрифугирање за одделување на плазма богата со тромбоцити од сиромашните плазма и црвени крвни клетки
 • вбризгување на PRP на областите на цело лице, додавајќи фактор на раст и други хранливи додатоци
Лекарите од Националниот институт за здравство на Америка направија студија со PRP и утврдија дека има потенцијал да ги излечи раните и лузните!
Според една студија од Националниот институт за здравство, тромбоцитите играат фундаментална улога во хемостазата и се природен извор на фактори за раст!
Пробајте ја омилената метода на Ким Кардашијан што го полуде и освои светот. 
Овој вид на терапија стана толку позната откако Ким Кардашијан откри дека тоа е нејзиниот омилен третман против стареење со слика на социјалните мрежи. И тоа е дефинитивно еден од најсофистицираните методи и вреди да се проба! Лицето на Кардашијан беше избодено со мали игли полни со сопствената крв и изгледаше “крваво” и од тогаш PRP методата беше наречена “вампирска” и гледачите беа прилично шокирани.
За да се зголеми влијанието на PRP или вампирскиот метод, мора да се придружувате на “anti-aging” терапија!
Не постои ризик од алергија и минимално инвазивна метода!
Овој софистициран метод ќе ги даде следниве резултати:
 • подобрување на вашата кожна текстура со стимулација на подмладување и регенерација
 • ја омекнува вашата кожа, што прави да изгледа посилна, помлади и посвежа
 • фасцинантно забавување на процесот на стареење

Забележителни и воодушевувачки резултати во рок од 3 недели!

Јавете се на 022 430 – 432 или 070 222-601 и закажете веднаш!

Во Ла Белеца Центарот, едукацијата и сертификатот за работа на Д-р Наташа Марковска-Василевска е од Швајцарската – REGENLAB – иноваторот на ПРП методата во Светот!
Цена на процедурата: од 6.000,00 денари (стандардна) до 24.000,00 денари (Регенлаб Сет) во зависност од фирмата на препаратот со кој се работи и во зависност дали се третира само лицето или се пополнуваат подочњаци, усни и сите останати брчки на лицето.