Ботокс Видеа

Интересни Видеа за сите можности за употреба на Ботоксот во естетика на лице и тело

Трансформација на врат по познатиот Nefertiti Look

Холивудска вилица како на Анџелина Џоли

Можни апликации на ботокс како Crows Feet (околу очи), Brow Lift (подигање на веѓи), Under Eye (вертикални линии под очи), Bunny Lines (хоризонтални линии на нос), Vertical Lip Lines (вертикални пушачки линии над уста), Marionette Lines, Jaw Slimming, Chin (збрчкана брада), Smile Lift (подигање на спуштените агли од устите)

Подигање на спуштени агли од усните (тажни усни)

Корегирање на несаканата висока насмевка – “GUMMY Smile”

Jawline техника – facial slimming

Прекумерно потење под пазуви, на чело, надусници….

Прекумерно потење на дланки

Слабеење на потколеници со ботокс, релаксирање на “набилдан” мускул