Контакт

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија, Салон за Убавина и Туристичка Агенција
Адреса 1: булевар Видое Смилевски Бато број 3 – Туристичка Агенција
Адреса 2: булевар Видое Смилевски Бато број 7 – Естетска Дерматологија и Салон за Убавина
Телефон: +389 2 2430 432 / +389 70 222 601 / +389 70 268 009
Е-mail: info@labellezza.com.mk

Доколку имате некои прашања слободно можете да не исконтактирате