Третманите за лице се една од најчестите козметолошки процедури во Светот. За да направите третман на вашето лице, НЕ секогаш е потребно да имате некаков медицински проблем, напротив, постојат многубројни други намени зошто треба редовно да водите грижа за кожата и изгледот на вашето лице.

Широка палетна на медицински-козметички третмани соодветни на типот, состојбата и потребите на кожата и возраста.

11 причини за ТРЕТМАН на лице:

1.Класични третмани

Класичните третмани за лице, не само што го подобруваат изгледот на кожата туку и се користат и за терапетски цели.

2. Биолошки третмани (плацента, кавијар, колаген, хијалурон, алги, витамини, минерали, билки)

3. Рехидрирачки третмани (освежителни и длабока хидрација)

Третмани за освежување и длабока хидрација на кожата на вашето лице која ќе ви донесе блескав сјај и вашето лице ќе биде и изгледа мазно.

4. Третман на акни

Најсовремени тремани за акни – БРОЈ 1 ЦЕНТАР за АКНИ во Македонија – прочитајте повеќе за нас со кликнување тука. Повеќе од 26 години искуство во Медицинската Козметологија и Естетската Дерматологија.

5. Третмани за хипо и хиперпигментации

6. Рејувенации, подмладување

7. Кифтинг, редукција на брчки

8. Витализација, освежителни

Освежувањето на кожата на вашето лице не само што ќе ви донесе нов и блескав изгледа на вашето лице, туку ќе ја омекне вашата кожа и ќе ја направи понежна.

9. Регенерација и Реепителизација

Третманите за регенерација, реепителизација се користат кај проширени пори, лузни од акни или од друга природа. Исто така, секоја регенерација и реепителизација на вашата кожа ќе доведе до нов сјај на вашето лице.

10. Релаксација на кожата

Секој третман на лице и тело во La Bellezza Центарот започнува исклучиво со преглед на кожата од страна на специјалист дерматолог.

Во Ла Белеца Центарот, сите процедури се прават од страна на Специјалист по Дерматовенерологија – Д-р Наташа Марковска-Василевска

La Bellezza Center 
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска и Медицинска Козметологија
Facebook: La Bellezza & Instagram: La Bellezza Center
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 70 268 009
Е-mail: info@labellezza.com.mk