Ла Белеца Центар ја збогатува својата понуда за BLACK FRIDAY со BLACK WEEK: Недела на промоции кои ќе важат само за најбрзите! Оваа необична седмица со попусти и одлични понуди ќе започне од 22 ноември, а ќе трае до 30 ноември 2021 година.

1.БОТОКС: Фонтана на младоста

 • Full face третман со ботокс (чело, меѓу очи, 2 х околу очи) со гратис HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) на врат или подбрадок, 9.000 денари!
 • Редовна цена на двете: од 15.000 до 16.500 денари
 • Full face третман со ботокс (чело, меѓу очи, 2 х околу очи) со Platelet-rich plasma (PRPна лице и врат, 12.000 денари!
 • Редовна цена на двете: 18.000 денари.
 • БОТОКС 2 регии по избор со Platelet-rich plasma (PRPна лице и врат, 9.000 денари!
 • Редовна цена на двете: 12.000 денари.

 • Full face третман со ботокс (чело, меѓу очи, 2 х околу очи) со гратис мезококтел на лице и врат, 9.000 денари!
 • Редовна цена на двете: 14.000 денари.

Зошто мезококтелот е одличен во комбинација со #ботокс? Бидејќи е минимално инвазивна метода која се состои од вбризгување на инјекции со коктел од лекови, витамини, минерали и други активни супстанци во поткожното ткиво. Овие коктели стимулираат пред се интензивна нутриција и ревитализација на кожата и ткивата, имаат силно анти-оксидативно дејство, а заради фактот што се збогатени со хијалурон, тие интензивно ја хидрираат кожата.

2.СУПЕР ДОЗА НА МЕЗОКОКТЕЛИ: Интензивна нутриција, хидратација, припрема за ладните денови!

 • Како што старееме, кожата станува потенка и дехидрирана. Количината на колаген и еластин во ткивото полека се исцрпува и на лицето се појавуваат брчки. Мезотерапијата се состои од микро-инјектирање на активни состојки, како што се хијалуронска киселина, хранливи материи и витамини, веднаш под површината на кожата (попрецизно, во површинскиот дермис). ЦЕНА ЗА 3 х ТРЕТМАНИ: 7.500 денари!
 • Редовна цена за 3 х третмани: 9.000 денари.
 • Напомена: Третманите се прават во разлика од 2 до 3 недели. Третманите се проследени со дијамантска микродермабразија, дермапен (micro-needling) & нутритивна маска под ласер.

3.Platelet-rich plasma (PRP): „Сендвич“ терапија за обнова на колаген со HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)!

HIFU или High Intensity Focused Ultrasound функционира на начин на микроповреди во кожата на 1,5mm; 3mm & 4,5mm (SMAS ниво каде ниту една друга машина во естетската медицина не пенетрира). Преку контролирани микро „повреди“ се уништува стариот и нефункционален колаген. Така, на местото на уништување се случува масовна миграција на нови клетки (фибробласти) кои а) комплетно го регенерираат колагенот и б) продуцираат нови колагенски нишки.

 • HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) на лице со Platelet-rich plasma (PRP)9.000 денари!
 • Редовна цена на двете: 13.000 денари.

HIFU & Fibroblasts (Collagen production): Кожата добива природен и зајакнат еластицитет, тонус и цврстина преку комплетно нов колаген.

4.Мезо-конци со ГРАТИС ХИФУ: Reshape терапија за лице

 • 14 мезо-конци (по 7 на специфична регија) со гратис HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) на врат и подбрадок, 8.000 денари!
 • Редовна цена на двете: 13.400 денари. 

Мезо-конци: Идеална инвестиција во вашата кожа со цел навремена превенција на брчки и „опаѓање“, а доколку веќе проблемот е постоечки, повторно постои решение: PDO конци! Тие се метода која користи потполно резорбирачки конци кои се вбризгуваат на различни нивоа на вашата кожа, а делуваат одвнатре со комбинација од 4 методи: ревитализација, регенерација, зацврствување како и зајакнување на тонусот на кожата.

5.ХИФУ ПРОМОЦИИ: Примат во не-хируршкиот лифтинг!

 • HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) на лице, подбрадок, врат и деколте, 8.000 денари!
 • Редовна цена: 12.400 денари.
 • HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) на лице, врати и подбрадок, 6.000 денари!
 • Редовна цена: 9.000 денари.

6.ПАКЕТИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ 

 • ПАКЕТ 1: Вклучува регија која вие ќе ја одберете (стомак, раце или нозе), 6.000 денари!
 • Редовна цена: 10.000 денари.
 • ПАКЕТ 2: Вклучува регија која вие ќе ја одберете (стомак, раце или пак нозе), 10.000 денари!
 • Редовна ценае: 18.000 денари.

Што вклучува ПАКЕТ 1? По два третмани со LPG, лимфна дренажа, EMSCulpt 4D, Криолиполиза, РФ и 4D-Кавитација. Тотал број на третмани: 12! 

Што вклучува ПАКЕТ 2? По четири третмани со LPG, лимфна дренажа, EMSCulpt 4D, Криолиполиза, РФ и 4D-Кавитација. Тотал број на третмани: 24! 

👩‍⚕️ La Bellezza Center Skopje, over 30 years experience in skin, aesthetics & medical cosmetology.
➡️ www.LaBellezza.com.mk & info@labellezza.com.mk
☎️ +389 70 222 601 📞 +389 75 222 601
➡️ Address: Vidoe Smilevski Bato 3, 1000 Skopje 
➡️ Skin, Skincare, Beauty & Cosmetic.