Friday, April 19, 2024
spot_img
домаБотоксBOTOX: Апликација и видео во живо (ВИДЕО)

BOTOX: Апликација и видео во живо (ВИДЕО)

Дали знаете дека постојат повеќе од 10 различни начини на апликација на ботокс?
Од чело, лице, околу очи, па се до поткревање на носе, терапија против потење на дланки и пазуви, итн.

  • Процедурата е комплетно безбедна.
  • Најчесто нема потреба од анестезија.
  • Резултатите се брзи и ефикасни.
  • Времетраење на апликација: 10 до 20 минути, а ботоксот има силно дејство и до 6 месеци.
  • Вашата кожа ќе изгледа помлада и посјајна.
  • Подеднакво се користи за мажи и жени!
  • Цена: 50€ од регија.

La Bellezza Center
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 75 222 601
Е-mail: [email protected]

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular