3.7 C
London

Anti-Aging коктели за „Camera Ready„ “ изглед

Мезотерапијата е меѓу поновите трендови за нега на кожа, се користи за регенерација, рејувенација и како и луксузно одржување на кожата. Се аплицира на проблематичните регии на телото, а пред се на лицето и вратот,а може и на дланките. Таму каде што најбрзо старееме. Се аплицира коктел од различни лекови, витамини, минерали и други активни супстанци во кожата...

Не пропуштајте!