16.6 C
London

Естетска и Медицинска Козметологија, Slim & Body и Anti-Aging Центар

Добредојдовте во најдобриот Центар за Естетска и медицинска козметологија во Република Македонија! La Bellezza е основана уште во далечната 1992 година. Горди сме на фактот дека сме пионери во развојот на концептот за естетска и медицинска козметологија. Стручност, големо искуство, максимално одговорен пристап, 24 часа достапност за нашите клиенти. Постојаните стручни усовршувања и континуирано воведување на нови...

Д-р Наташа Марковска Василевска

Добредојдовте во најдобриот Центар за Естетска и медицинска козметологија во Република Македонија! Во Ла Белеца естетска и медицинска козметологија, имате можност да бидете третирани од најдобриот естетски дерматолог во Република Македонија, Специјалист по Дерматовенерологија Д-р Наташа Марковска Василевска. Слика: Лас Вегас, Невада, 2016-та година - едукација за напреднати технологии во естетската медицина "Advancing the Art and Science of...

Туристичка Агенција – Ла Белеца ТРАВЕЛ

Добредојдовте во Ла Белеца Центарот – центар за Естетска Дерматологија, Медицинска Козметологија, Anti-Aging Центар & Туристичка Агенција. Ла Белеца ТРАВЕЛ - вашиот прозорец кон Светот! Ла Белеца Центарот досега ја има изградено довербата на повеќе од 5.000 клиенти од Република Македонија како и поблискиот и поширок регион.  Во склоп на Ла Белеца Центарот се наоѓа и Туристичката Агенција...

За нас

Добредојдовте во Ла Белеца - Естетска Дерматологија, Медицинска Козметологија, Anti-Aging Центар & Туристичка Агенција La Bellezza Center е основана уште во далечната 1992 година. Горди сме на фактот дека сме пионери во развојот на концептот за естетска дерматологија, anti-aging третмани и козметолошка медицина во Република Македонија. Стручност, големо искуство, максимално одговорен пристап, 24 часа достапност за...

Не пропуштајте!