16.6 C
London

ЛЕТО 2020: Известување за сезона 2020

Почитувани клиенти, Сезоната на луксузни патувања за 2020 година ја дочекавме со непријатната состојба на пандемија, предизвикана со појава и брзото ширење на СOVID-19. Покрај веќе постојните мерки за заштита, постојат и рестрикции за патувања. Луксузните патувања кои Ла Белеца ТРАВЕЛ ги овозможува секоја година: Туција, Египет, Тајланд, Куба, Сејшели, Индонезија, Бали, Танзација, Дубаи, Малдиви, се изводливи само по...

Не пропуштајте!