Контакт

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија, Медицинска козметологија & Салон за Убавина. Во склоп на нашиот центар има и туристичка агенција.
Адреса: Булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7, општина Аеродром.
ОПИС: Се наоѓаме на почетокот во Ново Лисиче, на самата раскрсница со Аеродром. Веднаш во првите црвени згради. Погледнете ја мапата на Google Maps подоле.
Телефон: +389 70 222 601 / +389 75 222 601 / +389 70 268 009
Е-mail: info@labellezza.com.mk

Доколку имате некои прашања слободно можете да не исконтактирате