ДЕПИЛАЦИИ [мажи & жени] – Ладна и топла депилација (100% природен восок по сопствена рецептура), комплетна заштита од алергии, иритации или изгореници, со силно редукционо дејство врз несаканите влакна. Сите козметички услуги во салонот се под надзор на дерматолог и подеднакво работиме со клиенти од двата пола.

Цени – депилации за мажи [ТОПОЛ ВОСОК]

 • Цели нозе 600 денари.
 • Раце 400 денари.
 • Стомак со гради 400 денари.
 • Грб 400 денари.
 • Рамења 200 денари.
 • Врат 100 денари.

Цени – депилации за мажи [ЛАДЕН ВОСОК]

 • Цели нозе 800 денари.
 • Гради со стомак 500 денари.
 • Грб 500 денари.
 • Раце 500 денари.
 • Рамења 250 денари.
 • Врат 150 денари.

Останати козметички услуги: Професионален класичен педикир, Професионален медицински педикир, Професионален маникир & ОПИ гел лакМасажи & Козметички услуги – Ла Белеца медицинска козметологија. 

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија & Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска Дерматологија и Медицинска Козметологија
Facebook: La Bellezza & Instagram: La Bellezza Center
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432
Е-mail: info@labellezza.com.mk