ДЕПИЛАЦИИ [мажи & жени] – Ладна и топла депилација (100% природен восок по сопствена рецептура), комплетна заштита од алергии, иритации или изгореници, со силно редукционо дејство врз несаканите влакна. Сите козметички услуги во салонот се под надзор на дерматолог и подеднакво работиме со клиенти од двата пола.

Цени – депилации за жени [ТОПОЛ ВОСОК]

  • НОЗЕ, ИНТИМА, ПРЕПОН

Цели нозе со цела интима 500 денари. Цели нозе со благ препон 450 денари. Цели нозе, цела интима и цел задник 550 денари. Подколена 300 денари / до над колена 350 денари. Надколена со благ препон – 350 денари. Надколена со цела интима 400 денари.

  • РАЦЕ, ПАЗУВИ, ИНТИМА

Цели раце – 250 / 300 денари. Пазуви 150 денари. Цела интима 300 денари. Цела интима со цел задник 350 денари. Преден интимен дел 250 денари. Заден интимен дел 150 денари. Благ препон 200 денари.

  • ГРБ, СТОМАК, ЛИЦЕ

Грб 150/200/300 денари. Кичма 50/100 денари. Стомак 100/150 денари. Цело лице 200 денари. Пола лице 150 денари. Подбрадок 100 денари / бакенбарди 100 денари. Надусници 70 денари. 

Цени – депилации за жени [ЛАДЕН ВОСОК]

  • НОЗЕ & ИНТИМА

Цели нозе 600 денари.
Цели нозе со цела интима (топол восок) 650 денари.
Цели нозе со цела интима (ладен восок) 700 денари.
Подколена 350 денари. Надколена 400 денари. Надколена со цела интима (топол восок) 550 денари.  Надколена со цела интима (ладен восок) 600 денари.

Цел интимен дел 350 денари. Предна интима 300 денари. Задна интима 200 денари. Благ препон 200 денари.

  • РАЦЕ, ГРБ, СТОМАК, ПАЗУВИ

Цели раце 300 денари. Пола раце 250 денари.
Стомак 100 денари / 250 денари (до гради)
Пазуви 200 денари.
Кичма / папок од 100 денари до 150 денари.

Останати козметички услуги: Професионален класичен педикир, Професионален медицински педикир, Професионален маникир & ОПИ гел лак, Масажи & Козметички услуги – Ла Белеца медицинска козметологија. 

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија & Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска Дерматологија и Медицинска Козметологија
Facebook: La Bellezza & Instagram: La Bellezza Center
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432
Е-mail: info@labellezza.com.mk