БОТОКС: Фонтана на Младоста

Што е БОТОКС третман? Тоа е најфреквентната нехируршка естетска процедура во светот. Вашето лице треба да го покажува Вашето расположение и емоции, но не и вашите години. Поради тоа немојте да чекате да остареете па тек тогаш да почнете да се подмладувате! Факт е дека колку порано се започне со превенција, толку повеќе стареењето ќе...

Мезоконци: Тенок, мек, флексибилен и биоразградлив конец

Мезо-конци: Идеална инвестиција во вашата кожа со цел навремена превенција на брчки и „опаѓање“, а доколку веќе проблемот е постоечки, повторно постои решение: PDO конци! Тие се метода која користи потполно резорбирачки конци кои се вбризгуваат на различни нивоа на вашата кожа, а делуваат одвнатре со комбинација од 4 методи: ревитализација, регенерација, зацврствување како и зајакнување на тонусот на...

PROTOX: Најбрзо растечкиот тренд на адвокатите и политичарите во светот

„PROTOX односно апликацијата на ботокс кај мажи ја намали работата на пластичните хирурзи за неверојатни 40%“ - вели истражувањето на British Association of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgeons. Дел од причините поради кои нехируршките естетски процедури помеѓу кои и ботокс, се најбрзо растечки медицински тренд во светот, се следните: Апликацијата трае од 10 до 20 минути; Не е потребна...

НОВО: Прв РЕГЕНЕРАТИВЕН хијалуронски филер збогатен со амино киселини

Најнова и револуционерна генерација на хијалуронски филери за многу кратко време станаа хит третман против стареење во светот. Сега, достапни и во Ла Белеца Центар. REVITAFILL Xtra се иновативни филери кои доаѓаат од престижните француски лаборатории на Revitacare, со искуство во производството на медицински препарати за употреба во естетска медицина повеќе од 20 години. Софистицирана, усовршена и единствена...

PROFHILO – моќноста на новата формула на филери

Не е ботокс, не е класичен филер, а сепак основната компонента е слична. Слична, но комплетно различна во дејство, апликација и начин на функционирање. Овој продукт е на светскиот пазар веќе некое време, но не и во Македонија. За прв пат во Македонија уште од 2019 година, ексклузивно во Ла Белеца: Profhilo®. „Кога прв пат...