Wednesday, May 25, 2022
spot_img
домаКозметологијаКозметички Услуги"ПУДЕР" техника за веѓи во Ла Белеца

“ПУДЕР” техника за веѓи во Ла Белеца

„ПУДЕР“ техника на сенчење на веѓите дава ефект на лесна сенка на веѓите. Доколку сакате убав облик, пополнет со сенка за веѓи во вашата идеална нијанса, тогаш „ПУДЕР“ техниката е наменета токму за вас.

Што претставува оваа техника?

„ПУДЕР веѓи“ претставува мануелно сенчење на веѓите и е моментално една од најпопуларните процедури во областа на трајна шмкнка. Се работи на релативно мала длабочина, а се постигнува ефект на погусти веѓи, полни, сјајни и исклучително негувани. Веѓите го задржуваат природниот изглед, без строги контури, а со благ и нежен облик. Како да сте ги шминкале веѓите со сенка. Идеална комбинација е со методот на јапонско исцртување на веѓите при што ефектот на природен изглед е многу подобар.

Работиме со сите нијанси, а вие сте во раце на стручно лице!

Во Ла Белеца центарот, имаме широка палета на нијанси, од најсветли па се до најтемни. Клиентот сам ја одбира нијансата, а третманот трае до 1 час. Пудер техниката има трајност и до 2 години.

Цената на оваа процедура е 7.000 денари. 

Во светот на убавината, веѓите се во постојан фокус. Тоа не е изненадувачки, бидејќи веѓите, заедно со носот, први паѓаат во очи на соговорникот. Затоа, прават средени веѓу прават голема разлика на лицето. Дознајте повеќе за јапонски метод на корекција на веѓи во Ла Белеца центарот од експерт од школата на познатиот Бабич.

 La Bellezza Center
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 75 222 601
Е-mail: info@labellezza.com.mk

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular