Monday, June 27, 2022
spot_img
домаSlim & BodyПакети за слабеење: Октомвриска промоција

Пакети за слабеење: Октомвриска промоција

Одберете еден од промотивните пакетите достапни за месец октомври, а притоа искористете ги во било кој период до Нова година. Напомена: Може да се плати со VISA, Master, Maestro & Динерс до 12 рати или пак авансно пола цена пред почеток, а другата половина за време на третманите.

Во Ла Белеца центарот имаме најнов модел на криолиполиза која функционира со наизменично загревање и ладење на делот од телото што се третира. Ефикасноста на третманите е подобрена за 30% од претходните методи на криолиполиза. ВИДЕО: Краток приказ на функционирање на Cool sculpting методата односно криолиполиза.

  • Пакет #1: 10 х третмани со криолиполиза од 30 минути во комбинација со 5 х третмани во скафандер со лимфна дренажа. Цена: 5.000 денари.

ВИДЕО: Зошто е важна лифната дренажа? 

  • Пакет #2: HIFU на раце (виснати раце) во комбинација со 10 х третмани на криолиполиза. Цена: 8.000 денари.
  • Пакет #3: HIFU на стомак во комбинација со 10 х третмани на криолиполиза. Цена: 8.000 денари.

ВИДЕО: Третман на висечка рака со HIFU (ХИФУ)

  • Пакет #4: 10 х третмани со криолиполиза од 30 минути во комбинација со 5 х третмани 4-димензионална кавитација. Цена: 5.000 денари.
  • Пакет #5: 10 х третмани со криолиполиза од 30 минути во комбинација со 10 х третмани 4-димензионална кавитација. Цена: 7.000 денари.

  • Пакет #6: 10 х третмани со криолиполиза од 30 минути во комбинација со 5 х третмани со РФ (Radiofrequency). Цена: 5.000 денари.
  • Пакет #7: 10 х третмани со криолиполиза од 30 минути во комбинација со 10 х третмани со РФ (Radiofrequency). Цена: 7.000 денари.
  • УЛТРА ПАКЕТ: Комбинација на 10 криолиполизи со 10 третмани на лимфна дренажа, дополнети со 10 третмани на РФ (Radiofrequency) и 4Д кавитација, 14.000 денари! 

Напомена: Еден третман со криолиполиза подразбира користење на една глава за работа. При еден доаѓање на криотерапија, може да искористите две глави  наизменично, што би значело два третмани наеднаш. Слика: приказ на најчести делови на телото каде се аплицира криолиполиза.

Приказ на дејството на криолиполизата се креира вакум каде се таргетира масното ткиво со метода на замрзнување, без притоа да се оштети локалното ткиво. Наша препорака е комбинација на криолиполиза и лимфна дренажа во скафандер како одлични и комплементарни методи за детоксификација и слабеење на телото.

Во Ла Белеца центарот работиме со високо професионална услуга во високо безбедна средина според сите препораки и мерки за здравствена заштита. Со повеќе од 29 години искуство во медицинската козметологија и естетска медицина, тим на врвни лекари и специјалист по дерматологија.

Во Ла Белеца центарот работиме со високо професионална услуга во високо безбедна средина според сите препораки и мерки…

Gepostet von La Bellezza am Sonntag, 12. April 2020

 La Bellezza Center
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 75 222 601
Е-mail: info@labellezza.com.mk

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular