Wednesday, May 18, 2022
spot_img
домаКозметологијаКозметички УслугиСвилени трепки во Ла Белеца: сѐ во кратки црти

Свилени трепки во Ла Белеца: сѐ во кратки црти

Кога ќе се одлучите за надградување, морате да донесете три важни одлуки. Тоа се:

  • Од кој материјал ќе бидат направени вашите трепки
  • Квалитетот на изведба кој зависи од вештите раце на изведувачот
  • Која должина е идеална за вас?

Трајните трепки се нешто на што не сте навикнати

Тие не се во снопови, ниту пак може да се стават во еден потег. Екстензиите мора да се надградат кај професионално лице, кој едно по едно „влакно“, ќе ги залепи на вашите природни трепки. Со соодветна нега и одржување, овие трепки може да издржат и до 4 недели пред да започнат да се одлепуваат и да паѓаат, по што ќе ви биде потребна корекција.

Цена за процедурата во Ла Белеца: 1.800 денари. 

Комбинација на свилени трепки со јапонско исцртување на веѓите од професионален од познатата школа на Бабиќ:

Носот и устата се најистакнатиот дел од нашето лице, а со самото тоа е најизложен на туѓите погледи. Токму поради тоа, многу луѓе се одлучуваат на корекција на усни како и хијалуронска корекција на нос. Веднаш после нив, првата споредна но сепак премногу битна работа која ја забележуваме се веѓите. Токму поради тоа, многу луѓе се одлучуваат на корекција.

Очите и веѓите го одредуваат карактерот на лицето! 

Цена: 6.000 денари со една корекција. 5 причини зошто да се одлучите за јапонски веѓи:

  • Дури и оние целосно уништени веѓи, после третманот стануваат совршени.
  • Идеално е за оние кои се чувствителни или алергични на шминка.
  • Заштедува време, па секое утро може да спиете 10 минути подолго.
  • Ги потемнува веѓите и ги прави беспрекорни.
  • Веѓите не можат да бидат избришани, а таа предност особено ќе ја почувствувате во теретана, на плажа или базен…

Секој од нас посакува убави веѓи. Најдобра техника за оваа процедура е популарната јапонска метода на исцртување на веѓи која спаѓа во категоријата на полутрајна шминка. Под јапонски метод се подразбира исцртување на влакненца едно по едно, така што разликата помеѓу нацртаните и природните тешко е да се забележи.

 La Bellezza Center
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 75 222 601
Е-mail: info@labellezza.com.mk

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular