Најново, а од сега достапно за прв пат во Македонија – Profhilo® 

  • Ремоделирање на екстрацелуларен матрикс.
  • Зајакува еластицитет, поддршка на потпорното ткиво и совршена блескавост на лицето.
  • Стимулира 4 различни типа на колаген и еластин. Наменет за отклонување на брчките од внатрешноста на кожата.
  • Користи нова NAHYCO технологија на дејствување. Иновативен термален продукт.
  • Одржува здрава средина за стимулација на кератиноцитите, адипоцитите и фибробластите.
  • Специјална формула со способност да тече рамномерно низ целата анатомска состојба. Хомогено се проширува.
  • Интензивна хидратација на цело лице или врат.

Прв пат употребен во Италија во 2015та година. Тестиран меѓународно пост 2016та година. До 2018 година, направени се 500.000 апликации низ светот, а веќе од 2019та година станува хит во светот. 2020та е година за Македонија! Бидете меѓу првите и поклонете си вистински лукзус за вашата кожа на лице или врат.

ЦЕНА: 300 евра.
ПРОФИЛИО: кликни тука за повеќе информации.

La Bellezza Center
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 75 222 601
Е-mail: info@labellezza.com.mk