Friday, December 2, 2022
spot_img
домаЛасерЦеновник за мажи и жени: ЛАСЕР ПАКЕТИ за трајна редукција на влакна

Ценовник за мажи и жени: ЛАСЕР ПАКЕТИ за трајна редукција на влакна

Во Ла Белеца центарот работиме со најнов модел на ласер терапија во светот: нови стандарди на брзина, безбедност, ефикасност и удобност. Нашиот ласер е комбинација на 3те најдобри ласери: Alexandrite (755nm), Nd:YAG (1064nm) и Diode (808nm).

ЦЕНОВНИК: пакети за мажи и жени

Комбинацијата на нашиот ласер овозможува третирање на сите типови на влакна и кожа според Fitzpatrick скалата:

  • Type I (scores 0–6) always burns, never tans (pale white; blond or red hair; blue eyes; freckles).
  • Type II (scores 7–13) usually burns, tans minimally (white; fair; blond or red hair; blue, green, or hazel eyes)
  • Type III (scores 14–20) sometimes mild burn, tans uniformly (cream white; fair with any hair or eye color)
  • Type IV (scores 21–27) burns minimally, always tans well (moderate brown)
  • Type V (scores 28–34) very rarely burns, tans very easily (dark brown)
  • Type VI (scores 35–36) Never burns, never tans (deeply pigmented dark brown to darkest brown)

Третманите се повторуваат на 3 до 4 недели со кој нормално, а сепак индивидуално се постигнува редукција на влакната до 70-80 па и 90%.

Американската академија за дерматологија е најпрофесионалното место каде што може да добиете одговор за било каква естетска, козметолошка и дерматолошка процедура. Ласерското отстранување на влакна е процедура за која има многу прашања, но исто така и одговори.

Погледнете го краткото видео и дознајте повеќе за 7 битни работи кои треба да ги знаете пред да се одлучите за третман со ласерска епилација.

За одржување и редукција на ретките ново израснати влакна се препорачува третманите да се повторуваат во текот на годината индивидуално по потреба, ЕДНОКРАТНО на три, четири или шест месеци по 50% намалена цена од почетната.

Повеќе за нашиот ласер: Fast Hair-Removal Laser, најнов светски модел.

La Bellezza Center
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 75 222 601
Е-mail: info@labellezza.com.mk

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular