Wednesday, May 18, 2022
spot_img
домаНовости и БлогPRX T33: Револуција во биоревитализацијата

PRX T33: Револуција во биоревитализацијата

PRX T33 е нов метод и пристап во естетската медицина и козметологија. Се работи за патентирана формула TCA/H2O2. Се користи предноста на својството на пенетрација во кожата на трихлорооцетна киселина (TCA), добро познато средство за пилинг и нејзината интеракција со водород пероксид.

PRX – T33 спречува денатурирање на епидермалните протеини предизвикани од TCA киселината. H2O2 покрај тоа што ја модулира агресивноста на TCA, ги хидрира ткивата и исто така активно ги зајакнува механизмите за стимулација на регенерација на сврзното ткиво, подготвувајќи ги рецепторите за факторите на раст.

Иновативна синергетска формула: • TCA 33% • Hydrogen peroxide (H2O2) • Kojic acid 5%.

Специјалната формула на PRX-T33 со хидроген пероксид H2O2, ја трансформира агресивната кожа со висока концентрација на TCA во нов комплетно нов производ. На тој начин, кожата е во состојба ефикасно да го стимулира и регенерира сврзното ткиво.

Многу е битно да се знае дека овој процес не го ексфолира епидермисот, туку го стимулира дермалното сврзно ткиво!

Што значи тоа? Дека овие пилинзи пенетрираат во кожата многу подлабоко од обичните, ефектот е далеку подобар, а и може да се користат во лето!

Крајните ефекти на комбинираната синергетска формула на PRX-T33 се:

  • Подобрување на состојбата со акни
  • Снабдување со нов колаген во наредните месеци
  • Повторени хемиски стимулации на ниво на папиларен дермис
  • Делумна регенерација на кожата
  • Зголемување на тонот на ткивата

Третманите се прават во неколку сесии, а препорачливи се 3 третмани. Цената на поединечен третман е 💰 3.000 денари, а на пакет од 3 третмани 7.500 денари. Најнови формули & синергерски комбинации. 🏷 Неколку слоја, специјален пост третман со синергетски материи. 🕛 25 до 40 минути, во зависност од комбинацијата.

La Bellezza Center 
Естетска & Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска и Медицинска Козметологија
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 75 222 601
Е-mail: info@labellezza.com.mk

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular