Monday, June 17, 2024
spot_img
домаЗа насЛа Белеца ЦентарД-р Наташа Марковска Василевска

Д-р Наташа Марковска Василевска

Добредојдовте во најдобриот Центар за Естетска и медицинска козметологија во Република Македонија!

Во Ла Белеца естетска и медицинска козметологија, имате можност да бидете третирани од најдобриот естетски дерматолог во Република Македонија, Специјалист по Дерматовенерологија Д-р Наташа Марковска Василевска.

Слика: Лас Вегас, Невада, 2016-та година – едукација за напреднати технологии во естетската медицина “Advancing the Art and Science of Aesthetic Medicine” организирана од Американската Академија за Естетска Медицина

Специјалист по Дерматовенерологија Д-р Наташа Марковска Василевска

Д-р Наташа Марковска-Василевска го има завршено своето образование како Доктор на Медицина и Специјализација по Дерматовенерологија на Медицинскиот Факултет во Скопје при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“. Далечната 1992 година, Д-р Наташа го отвори првиот салон за медицинска козметологија во Република Македонија, а паралелно напредуваше во кариерата како комерцијален директор на две реномирани фармацевтски компании, ICN Galenika – Serbia & Hoffman La Roche Switzerland, а потоа и како Генерален директор на Градските Аптеки – Скопје.

Притоа, Д-р Наташа имаше можност за унапредување во кариерата со редовни посети на дополнителни едукативни настани како конгреси, конференции, тренинг обуки и друг вид на стручни унапредувања низ целиот свет, учејќи од источната култура во Јапонија, Тајланд преку Европските центри во Париз, Милано, Барселона, Белград, Загреб, Брисел па се до самиот центар на Естетската Медицина на Беверли Хилс во Лос Анџелес и Лас Вегас.

Д-р Наташа е еден од најдобрите и најобучени доктори во полето на Естетската Медицина со повеќе од 30 сертифицирани курсеви од најдобрите во свет едукатори и компании. Повеќе за Д-р Наташа Марковска Василевска можете да погледнете во нејзиното CV кое е прикачено во табелата.

Персонални

Информации

Спец. Д-р Наташа Марковска-Василевска
 Ла Белеца Естетска Дерматологија бул. Видое Смилевски Бато бр. 3 и бр. 7
 +389 2 2430 432 или +389 70 222601
 [email protected] или [email protected]
www.labellezza.com.mk
Работно Искуство  Работни позиции во Република Македонија и регионот
1993–1999 General manager of business services
ICN Galenika Serbia and Hoffmann La Roche Switzerland, Skopje (former Yugoslav Republic of Macedonia)
General manager business services including marketing and management, sales of health and medical products of ICN Galenika Serbia and Hoffmann La Roche Switzerland on country based level ​
1992–Present Director and chief executive
La Bellezza Medical and Anti-age, Aesthetic Dermatology and Beauty Center
bul. Vidoe Smilevski Bato br. 7, Skopje – Macedonia
www.labellezza.com.mk
La Bellezza Centar is one of the best, oldest and highly rated center for Aesthetic and Medical Cosmetology, Anti-age medicine and Beauty with Slim and Body center in Republic of Macedonia.

With honor we can say that the newest innovative aesthetic methods are always brought first in our center and than spread to other centers​ in the country.
25 years of constant upgrade of skills, following the newest techniques and methodology in aesthetics.

1999–2003 Director and chief executive
Macedonian State Pharmacy, Skopje
The Macedonian State Pharmacy (Macedonian: Градски Аптеки / Gradski Apteki), was a state company that owned the biggest chain of pharmaceutical stores in Republic of Macedonia.

With more than 400 workers and skilled pharmaceutical and other healthcare professionals, the Macedonian State Pharmacy was the leader in Pharmaceutical Business in the country.​

As CEO of the company, I was awarded a price as the best manager in Republic of Macedonia and also awarded as the Best Woman manager in the country during the years 2000 and 2001.


La Bellezza Center 
Естетска и Медицинска Козметологија 
Адреса: булевар Видое Смилевски Бато број 3 & 7 – Естетска и Медицинска Козметологија
Телефон: +389 70 222 601 / +389 2 2430 432 / +389 70 268 009
Е-mail: [email protected]

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular