LATEST ARTICLES

BLACK FRIDAY понуди во Ла Белеца Центар

Ла Белеца Центар ја збогатува својата понуда за BLACK FRIDAY со BLACK WEEK: Недела на промоции кои ќе важат само за најбрзите! Оваа необична седмица со попусти и одлични понуди ќе започне од 22 ноември, а ќе трае до 30 ноември 2021 година. 1.БОТОКС: Фонтана на младоста Full face третман со ботокс (чело, меѓу очи, 2 х околу очи) со гратис...

5 бенефити од хијалурон за МАЖИ

Зошто хијалуронот е неопходна состојка за нега на кожата кај мажите? Постојат многу производи, но и процедури за нега на кожа. Читајќи на интернет ќе може да се „удавите“ во морето на информации, налетувајќи на мал милион продукти и состојки. Тоа е фрустрирачки, особено ако немате познавање. Или пак, доколку сакате да одбегнете потенцијални „штетни“ компоненти кои...

Anti-Aging коктели за „Camera Ready„ “ изглед

Мезотерапијата е меѓу поновите трендови за нега на кожа, се користи за регенерација, рејувенација и како и луксузно одржување на кожата. Се аплицира на проблематичните регии на телото, а пред се на лицето и вратот,а може и на дланките. Таму каде што најбрзо старееме. Се аплицира коктел од различни лекови, витамини, минерали и други активни супстанци во кожата...

10 причини зошто ви е потребен третман на лице

Третманите за лице се една од најчестите козметолошки процедури во светот. За да направите третман на вашето лице, НЕ секогаш е потребно да имате некаков медицински проблем, напротив, постојат ред други причини зошто треба редовно да водите грижа за кожата и изгледот на вашето лице. Во Ла Белеца центар нудиме широка палета на медицински-козметички третмани...

Хијалуронски филери: Dermal fillers

Дермалните филери кои се на база на хијалуронска киселина се моментално едни од најпопуларните процедури во светот на естетската и anti-aging медицина! Брзото темпо на живот доведе до голема популаризација на кратките и брзи, но и ефикасни процедури за подмладување како што е LIQUID LIFT со хијалурон. Хијалуронските филери се во употреба повеќе од 10 години...