Wednesday, May 18, 2022
spot_img

Масажи

Дозволете си посебно задоволство со кралска масажа ( 4 Hands Massage ) во Ла Белеца

45 минути – 1.000 денари & 60 минути – 1.200 денари – ЖЕНИ

45 минути – 1.200 денари & 60 минути – 1.400 денари – МАЖИ

Видео – 12 Бенефити на Масажите

La Bellezza Center 
Естетска Дерматологија, Салон за Убавина и Туристичка Агенција
Адреса 1: булевар Видое Смилевски Бато број 3 – Туристичка Агенција
Адреса 2: булевар Видое Смилевски Бато број 7 – Естетска Дерматологија и Салон за Убавина
Телефон: +389 2 2430 432 / +389 70 222 601 / +389 70 268 009
Е-mail: info@labellezza.com.mk

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular