5.8 C
London
Home БЕЛЕЦА Травел

БЕЛЕЦА Травел

Известување за авио билети, осигурување и крстарења: COVID-19

Почитувани клиенти, Ла Белеца Травел како туристичка агенција Ви нуди и услуга за закуп на 1) авионски билети до сите можни дестинации во Светот и сите авио компании. Исто така и 2) патничко осигурување за било која дестинација. Плаќањето преку интернет може некогаш може да донесе до непријатности од аспект на: злоупотреба на лични податоци скриени...

ЛЕТО 2020: Известување за сезона 2020

Почитувани клиенти, Сезоната на луксузни патувања за 2020 година ја дочекавме со непријатната состојба на пандемија, предизвикана со појава и брзото ширење на СOVID-19. Покрај веќе постојните мерки за заштита, постојат и рестрикции за патувања. Луксузните патувања кои Ла Белеца ТРАВЕЛ ги овозможува секоја година: Туција, Египет, Тајланд, Куба, Сејшели, Индонезија, Бали, Танзација, Дубаи, Малдиви, се изводливи само по...

Луксузни патувања: Известување за сезона 2020

Почитувани клиенти, Сезоната на луксузни патувања за 2020 година ја дочекавме со непријатната состојба на пандемија, предизвикана со појава и брзото ширење на СOVID-19. Покрај веќе постојните мерки за заштита, постојат и рестрикции за патувања. Луксузните патувања кои Ла Белеца ТРАВЕЛ ги овозможува секоја година: Тајланд, Куба, Сејшели, Индонезија, Бали, Танзација, Дубаи, Малдиви, се изводливи само по специјални...

Не пропуштајте!