Хијалуронски Филери

Интересни Видеа за сите можности за употреба на Хијалуронските Филери во естетската дерматологија

Филер за пополнување на долен дел на брада и Рејувенација на Marionette Lines

Пополнување на образи, назолабијални бразди и подигнување на агли на уста

Пополнување на усни – природни “SEXY” усни

Филери за пополнување на лузни од АКНИ!

Филери за пополнување на дланки

Филери за перфектна и не-хируршка корекција на НОС!